Trapsteiger

Niet huren maar kopen? Ga naar onze webshop.

Wilt u een trapsteiger huren en laten monteren voor uw bouwproject? Naast het verzorgen van randbeveiliging en veiligheidsnetten, verhuren wij ook aluminium trapsteigers tot 22 meter hoogte. Wij begrijpen bij Profall dat veilig werken voor u en uw collega’s cruciaal is. We bieden een volledige service waarbij we starten met een inventariatie van benodigdheden. Nadat er duidelijke afspraken gemaakt zijn wordt het transport ingepland. We regelen tevens de op- en afbouw zodat u verzekerd bent van een veilige en functionele trapsteiger. 

Neem contact op   Trapsteiger kopen >>

profall-trappentorens

TRAPSTEIGER HUREN

Een trapsteiger huren van Profall kent vele voordelen door ons nieuwe opbouw concept. Dit concept is op basis van specifieke vragen uit de bestaande markt ontwikkeld:

  • Onze trapsteigers voldoen aan de meest recente Europese wetgeving. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten op de meest veilig mogelijke manier te werk kunnen gaan. Bovendien is een steiger een stuk veiliger dan een ladder of een hoogwerker, omdat u gezekerd bent.

  • Een van de grootste voordelen van onze trapsteiger: ze zijn erg gemakkelijk in de op- en afbouw, onze traptorens zijn zeer stabiel en comfortabel in gebruik. Dit komt doordat onze traptorens uit minimale onderdelen bestaan.

  • De steigers zijn gemaakt van hoogwaardig lichtgewicht aluminium. 

  • Via onze trapsteiger kunt u veilig naar boven of naar beneden klimmen en heeft u ook nog een hand vrij voor gereedschap. 

Daarnaast adviseren we u graag over de mogelijkheden zodat u zo veilig mogelijk kunt werken. 

TRAPSTEIGER HUREN EN LATEN PLAATSEN

Wij hebben diverse mogelijkheden voor het plaatsen van een trapsteiger. Dit kan bijvoorbeeld in een liftschacht, naast een hal of voor een flat. De steigers bestaan uit samengestelde delen en daarom zijn de mogelijkheden groot. Het is zelfs mogelijk om de steigers met elkaar te koppelen door middel van loopbruggen. Dit draagt bij aan een veilige werkomgeving voor u en uw collega’s. Hierdoor is uw pand in aanbouw altijd veilig en makkelijk bereikbaar. 

Neem contact op