Een valnet als valbeveiliging is van belang tijdens uw project in de bouw zodat het risico op een ongeluk tot een minimum wordt beperkt. Met valbeveiliging waarborgt u dat uw medewerkers veilig kunnen werken, bijvoorbeeld bij de montage van een dak. De grootte van de valnetten wisselt en stemmen wij af op uw bouwproject. Naast valnetten plaatsen en vehuren wij ook aluminium trappentorens. Deze hebben een hoogte van 22 meter en zijn handig om te gebruiken in tal van situaties. Denk aan plaatsing in een liftschaft of gebruik voor een flat, in de loods, stal of hal.

Valnet en andere producten Profall

Ongeacht of het nu gaat om een valnet, dakrandbeveiliging of het laten plaatsen van trappentorens, Profall is uw aangewezen partner voor elke vorm van valbeveiliging. Uiteraard monteren onze monteurs de valbeveiliging op uw locatie volgens de laatste veiligheidseisen. Al onze monteurs beschikken over een VCA certificaat, een hoogwerker certificaat en een Aboma certificaat. Onze monteurs zijn dan ook op de hoogte van de eisen die de arbeidsinspectie stelt. Deze eisen gelden zowel voor het type valbeveiliging als de montage ervan.

Over Profall

Profall is een zeer ervaren bedrijf dat zorgt dat uw medewerkers door heel Nederland veilig kunnen werken. Naast Nederland zijn wij ook geregeld over de grens in Duitsland en Belgiƫ werkzaam. Profall zet zich zowel in voor kleine en grote bouwprojecten in nieuwbouw of renovatie. Het bedrijf is opgericht in 2011. Ondertussen is Profall uitgegroeid tot een bedrijf bestaande uit een vaste groep van meer dan twintig man. Niet voor niets heeft Profal als Scherpenzeels bedrijf een boerenmentaliteit. Naast hard werken en lange dagen, geloven wij in een persoonlijke benadering van al onze opdrachtgevers en werken we samen met een hecht team waar u op kunt vertrouwen.

Informatieaanvraag

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vul vrijblijvend ons offerteformulier in op de website. Als u zoveel mogelijk informatie invult, dan kunnen wij u een zo nauwkeurig mogelijk prijsvoorstel toesturen. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Wij staan u graag telefonisch of per mail te woord. Wilt u direct producten bestellen? Dan kunt u dat via onze webshop doen.