Valnet

Niet huren maar kopen? Ga naar onze webshop.

Een valnet als valbeveiliging is van belang tijdens uw project in de bouw, zodat het risico op een ongeluk tot een minimum wordt beperkt. Met valbeveiliging waarborgt u dat uw medewerkers veilig kunnen werken, bijvoorbeeld bij de montage van een dak. De grootte van de valnetten wisselt en stemmen wij af op uw bouwproject. Naast valnetten plaatsen, verhuren wij ook aluminium trappentorens. Deze hebben een hoogte van 22 meter en zijn handig om te gebruiken in tal van situaties. Denk aan plaatsing in een liftschaft of gebruik voor een flat, in de loods, stal of hal.

Neem contact op   Webshop >>

VALNET EN ANDERE PRODUCTEN PROFALL

Ongeacht of het nu gaat om een valnet, dakrandbeveiliging of het laten plaatsen van trappentorens, Profall is uw aangewezen partner voor elke vorm van valbeveiliging. Uiteraard monteren onze monteurs de valbeveiliging op uw locatie volgens de laatste veiligheidseisen. Al onze monteurs beschikken over een VCA certificaat, een hoogwerker certificaat en een Aboma certificaat. Onze monteurs zijn dan ook op de hoogte van de eisen die de arbeidsinspectie stelt. Deze eisen gelden zowel voor het type valbeveiliging als de montage ervan.

valnetten plaatsen

Wilt u valnetten laten plaatsen? Profall is een zeer ervaren bedrijf dat zorgt dat uw medewerkers door heel Nederland veilig kunnen werken. Naast Nederland zijn wij ook geregeld over de grens in Duitsland en België werkzaam. Profall is in 2011 opgericht en zet zich zowel in voor kleine en grote bouwprojecten in nieuwbouw of renovatie. Ondertussen is Profall uitgegroeid tot een bedrijf bestaande uit een vaste groep van meer dan twintig man en niet voor niets heeft Profall als Barnevelds bedrijf een boerenmentaliteit. Naast hard werken en lange dagen, geloven wij in een persoonlijke benadering van al onze opdrachtgevers en werken we samen met een hecht team waar u op kunt vertrouwen.

Neem contact op   Webshop >>

Valnet installatie