Veiligheidsnet

U kunt Profall inschakelen voor het bevestigen van een veiligheidsnet, ook wel een valnet genoemd. Valbeveiliging is uiterst belangrijk als uw medewerkers werken op een hoogte vanaf 2,5 meter. Veiligheidsnetten plaatsen wij vaak in combinatie met dakrandbeveiliging of trappentorens. Als u kiest voor Profall voor het plaatsen van deze valbeveiliging, dan waarborgt u de veiligheid van uw medewerkers. 

Neem contact op   

Veiligheidsnetten bouw

Van een veiligheidsnet in de bouw tot aan grote projecten; Profall realiseert tijdelijke valbeveiliging voor verschillende projecten. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om een nieuwbouw- of een renovatieproject. Ons assortiment in valbeveiliging geeft u de garantie dat de montage van daken veilig en comfortabel kan verlopen. Voor ieder gebouw zorgen wij voor een passende oplossing. Door onze centrale ligging in Barneveld kunnen wij u ongeacht uw locatie, snel handelen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op. U kunt direct een offerte aanvragen. Hoe uitgebreider u het formulier invult, hoe beter wij een prijsvoorstel kunnen maken. Het is ook mogelijk om een mail te sturen naar info@profall.nl.

Veiligheidsnetten huren

Veiligheidsnetten huren? Onze monteurs komen graag bij u langs voor het monteren van veiligheidsnetten. Deze zijn namelijk niet alleen handig voor het opvangen van personeel, maar zijn ook effectief in het opvangen van vallend materiaal. Veiligheidsnetten huren bij Profall is niet alleen veilig, maar wij onderscheiden ons in de markt door onze persoonlijke aanpak en de mogelijkheid tot een project in het buitenland. Neem contact op met Profall dan kijken we samen wat we voor uw bouwproject of renovatie kunnen betekenen.

Plaatsing van veiligheidsnetten

De plaatsing van veiligheidsnetten verzorgen wij tot een hoogte. De grootte van de vangnetten variëren en kunnen afgestemd worden op uw project. Uiteraard zorgen wij ervoor dat het veiligheidsnet wordt opgehangen volgens de veiligheidseisen die hieraan worden gesteld. Onze gespecialiseerde monteurs beschikken over alle vereiste diploma’s en certificaten zoals het VCA*/hoogwerker certificaat. Dit geldt ook voor het certificaat Aboma. Dit betekent dat onze werknemers gecertificeerd zijn om veiligheidsnetten aan te brengen en te inspecteren. Leuk om te weten: wij zijn het eerste Nederlandse bedrijf die dit certificaat heeft behaald. 

Andere producten

Naast valbeveiliging zijn wij ook gespecialiseerd in plaatsen van aluminium trappentorens, tot 22 meter hoogte. De trappentorens bestaan uit samengestelde delen, waardoor ze onder andere geschikt zijn voor het plaatsen in een liftschacht, een flat of naast een hal. Dit heeft als voordeel dat de trappentorens voor tal van projecten gebruikt kunnen worden: van stal tot loods! Wilt u een trappentoren laten plaatsen? Neem gerust contact met ons op, wij informeren u graag over alle huurvoorwaarden.

Neem contact op   

 

profall-veiligheidsnet-plaatsen