Plaatsing veiligheidsnetten - Valnet | ProFall

Veiligheidsnet

U kunt Profall inschakelen voor het bevestigen van een veiligheidsnet voor uw bouwproject. Valbeveiliging is uiterst belangrijk als uw medewerkers werken in de bouw op een hoogte vanaf 2,5 meter. Veiligheidsnetten plaatsen wij vaak in combinatie met dakrandbeveiliging of trappentorens. Als u kiest voor Profall als uw specialist in het plaatsen van deze valbeveiliging, dan waarborgt u de veiligheid van uw medewerkers. 

Bevestiging veiligheidsnet door Profall

Wij plaatsen veiligheidsnetten tot zeer royale hoogte. De grootte van de vangnetten variëren en kunnen afgestemd worden op uw project. Uiteraard zorgen wij ervoor dat het veiligheidsnet wordt opgehangen volgens de veiligheidseisen die hieraan worden gesteld. Onze gespecialiseerde monteurs beschikken over alle vereiste diploma’s en certificaten zoals het VCA*/hoogwerker certificaat. Dit geldt ook voor het certificaat Aboma. Dit betekent dat onze werknemers gecertificeerd zijn om veiligheidsnetten aan te brengen en te inspecteren. Leuk om te weten: wij zijn het eerste Nederlandse bedrijf die dit certificaat heeft behaald. 

Soorten projecten

Van projecten in de bouw tot aan projecten in de industrie of bij het plaatsen van zonnepanelen voor een particulier; Profall realiseert tijdelijke valbeveiliging voor verschillende projecten. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om een nieuwbouw- of een renovatieproject. Ons uitgebreide assortiment in valbeveiliging geeft u de garantie dat de montage van daken veilig en comfortabel kan verlopen. Voor ieder gebouw zorgen wij voor een passende oplossing. Door onze centrale ligging in Barneveld kunnen wij u ongeacht uw locatie snel en efficiënt bedienen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk onze projecten en laat u inspireren. U kunt direct een offerte aanvragen. Hoe uitgebreider u het formulier invult, hoe beter wij een prijsvoorstel kunnen maken. Het is ook mogelijk om een mail te sturen naar info@profall.nl Komt u ergens niet uit? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 

Andere producten

Naast valbeveiliging zijn wij ook gespecialiseerd in plaatsen van aluminium trappentorens, tot 22 meter hoogte. De trappentorens bestaan uit samengestelde delen, waardoor ze onder andere geschikt zijn voor het plaatsen in een liftschacht, een flat of naast een hal. Dit heeft als voordeel dat de trappentorens voor tal van projecten gebruikt kunnen worden: van stal tot loods! Wilt u een trappentoren laten plaatsen? Neem gerust contact met ons op, wij informeren u graag over alle huurvoorwaarden.