Dakrandbeveiliging is essentieel om de veiligheid van uzelf en uw medewerkers te waarborgen. Als u op de bouw werkt op een hoogte van 2,5 meter of hoger, dan is het nodig om valbeveiliging te realiseren voor uw medewerkers. Op dat moment kunt u bouwen op Profall. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van veiligheidsnetten, dakrandbeveiliging en trappentorens. Op die manier wordt het risico voor uw medewerkers tot een minimum beperkt.

Tijdelijke dakrandbeveiliging

Of u nu kiest voor tijdelijke dakrandbeveiliging of permanente beveiliging, Profall levert dakrandbeveiliging van de hoogste kwaliteit volgens de meest recente normen die gelden voor de bouw en industrie. Wij kunnen uw bouwproject voorzien van aluminium leuning constructies in combinatie met vangnetten. Handig voor elke soort staal- en betonbouw constructie. Uiteraard kunt u bij Profall rekenen op maatwerk. Ook de aluminium leuning constructies hebben diverse lengtes, van 1 tot 6 meter. Voor projecten met een overstek gebruiken wij vaak randbeveiliging vanaf de grond. Voor renovatie- en dakdekwerkzaamheden is de losstaande randbeveiliging met contragewicht de betere keuze.

Soorten projecten

Profall zet zich voornamelijk in voor zakelijke projecten, maar ook particulieren kunnen rekenen op onze expertise. Denk bijvoorbeeld aan het laten plaatsen van zonnepanelen. Bij renovatie van asbestdaken in de agrarische sector tot grote bouwprojecten op industriegebieden: onze zakelijke projecten lopen behoorlijk uiteen. Onze monteurs komen graag bij u langs op tijdelijke dakrandbeveiliging te monteren. Na oplevering van het project halen zij het weer weg. Bekijk onze recente projecten.

Onze monteurs

Uiteraard werken wij alleen met ervaren en gecertificeerde monteurs. Zij zijn naast een VCA certificaat ook in het bezit van een hoogwerker certificaat en een Aboma certificaat. Wist u trouwens dat wij het eerste Nederlandse bedrijf zijn, die dit certificaat heeft behaald? Het Aboma certificaat verzekert u ervan dat onze monteurs gecertificeerd zijn om veiligheidsnetten aan te brengen en te inspecteren. Naast Nederland, kunt u ons ook voor een project in Duitsland of Belgiƫ inschakelen. Met ruim 10 jaar ervaring en veel projecten per week, bent u verzekerd van professionaliteit.

 

Bent u nieuwsgierig wat wij voor uw project in de bouw of de industrie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Samen bespreken we de mogelijkheden.