Trappen

Categorieën
Bordestrappen (15)
Dubbele trappen (11)
Huishoudtrappen (24)
Magazijntrappen (10)
Maximale lengte
Platformlengte (in cm)
Steigerbreedte (in cm)
Type platform
Werkhoogte
Merken
Prijs

Trappen

Soorten trappen

Profall voert het merk Eurostairs. U heeft dus de keuze voor verschillende soorten trappen. Waarvoor worden de diverse soorten eigenlijk gebruikt?

  • Bordestrap: kenmerkend voor dit soort trap is dat deze trap beschikt over een of meerdere platformen. Die platformen kun je zien als rustpunt in de trap.
  • Huishoudtrappen: hoewel de naam anders zou vermoeden is een huishoudtrap naast particulier gebruik ook voor zakelijke klanten interessant. Huishoudtrappen hebben wij in verschillende soorten en maten. Van 1 x 2 treden tot en met 2 x 6 treden.
  • Dubbele trappen: ideaal voor professioneel gebruik is ons assortiment dubbele trappen, vanaf beide kanten oploopbaar. U bent bij Profall verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
  • Magazijntrappen: magazijntrappen van Profall kunt u herkennen aan de grootte van de trap, de wielen en brede antisliptreden. Wij hebben 5 magazijntrappen die ideaal te gebruiken zijn voor de bevoorrading voor uw winkel of magazijn.

Waarom trappen van Profall?

Naast ons grote assortiment bent u bij Profall verzekerd van een hoge kwaliteit trap. U bent verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.